Lucian Boia: Românii o să tot omoare câini, în masă și fără să rezolve problema


Dacă mă întrebați ce părere am despre soluția la care s-a ajuns, a eutanasierii câinilor, mi se pare una barbară și nu am cum să apreciez o asemenea soluție. Sigur, nu trebuia să se ajungă la stadiul la care s-a ajuns, dar, și așa, eu cred că soluția putea să fie alta.  ( ... )

După ce o să-i omoare, o să se întâmple cum s-a întâmplat și după ce i-a omorât Băsescu, când era primar. Alții au venit și le-au luat locul. Românii o să tot omoare câini, în masă și fără să rezolve problema. Dar vom fi țara care s-a specializat în uciderea cinilor.

Cred că imaginea asta e cam sinistră și s-ar putea face un efort... sigur, sunt foarte mulți, nu trebuia să se ajungă aici, dar s-ar putea face un efort să se mărească numărul de adăposturi, capacitatea lor și să fie hrăniți și sterilizați acolo, dar să fie o treabă făcută serios și până la capăt. Dacă accepți și cheltuiala respectivă - dar probabil că nu costă mai mult decât se fură în România."

sursa: interviu b365.ro

Un comentariu:

  1. Toti ii dati cu trebuie sa se faca adaposturi ... si mai multe adaposturi.
    De ce nu aveti curajul sa o ziceti pe fata ca de fapt trebuie ca romanii sa nu mai ffie infractori, politia sa nu mai refuze aplicarea legii si abandonul sa fie pedepsit pe bune. Va e teama sa recunoasteti ca solutia e ca romanii sa nu isi mai impuieze cainii si sa ii arunce in strada? E simplu ... numai arunci caini in strada, nu mai ai caini in strada. Nimeni nu e revoltat de vecinii si rudele lor infecte de la tara care considera sterilizarea o blasfemie, care isi abandoneaza cainii ca nu mai au chef/timp de ei ... dar toti sunt foarte revoltati de caini si mai ales de cei ce le pasa de acesti caini. Am ajuns ca noi cei carora ne pasa sa fim buba societatii, nici o vorba de cei ce genereaza aceasta problema !

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...